В Каварна кметът и общински съветник се дебнат кой паркира неправилно

17692
В Каварна кметът и общински съветник се дебнат кой паркира неправилно
Снимка: БГНЕС

Снимка, на която общинският съветник в Каварна Красимир Кръстев е направил нарушение и е паркирал неправилно, предизвика интересен спор в телевизионен ефир.

На фотографията се вижда, че Кръстев е паркирал на място, където нарушава видимостта към пешеходна пътека. Общинският съветник веднага каза, че „ако е направил нарушение, ще се извини”, докато гледаше снимката. И веднага нападна – защо сте взели телефона ми от кмета на Каварна? И показа снимка с колата на кмета, която е паркирала неправилно при наличието на знак. От години няма пешеходни пътеки и паркинги в града, оплака се Кръстев и посочи кмета Цонко Цонев като основен виновник.

Фики Стораро за гафа си: Нямаше други места, за първи път ми е

"Това го направих за първи път, защото нямаше други места". Така певецът Фики Стораро обясни решението си да паркира на място за инвали...

Самият Цонко Цонев коментира снимката, показана от Кръстев. Той бил паркирал пред Общинската болница, наистина под знак, който го забранява. Но забраната била до 17:00 часа. Спомням си деня – в този ден имаше спешен преглед на бежанци, към 18:00 часа. Имаше и медийни екипи, включително на Нова телевизия и bTV, те могат да потвърдят, подчерта кметът на Каварна.

Нова телевизия е длъжник на град Каварна, защото с медийно отразяване от 12 години текат пари от Общинския съвет към телевизията, разпени се Кръстев. Каварна плати и сватбата на топ журналист на Нова, добави той. Тук вече Виктор Николаев се възмути и заяви: „Господине, ако обичате, паркирайте правилно”.

На тоя лъжец искам да му кажа, че нямаме договор с Нова телевизия и никой не е плащал сватбата на някой журналист, избухна Цонев. Той обаче бързо беше прекъснат заради постигнатото „високо” ниво на разговор.

Кметът на Хитрино Нуридин Басри също коментира темата, тъй като синът му също е заснет да паркира неправилно – на място за инвалиди. Басри се извини за това неудобство, но категорично отрече, че рожбата му „дерибейства” – както е описано в зрителския сигнал.

Нека и те се присъединят в паркирането на многото инвалидни места, само че не като граждани

С този доста сериозен намек комисар Алекси Стратиев заклейми паркирането на инвалидни места, особено в моловете. В последните няколко д...

На снимката: Цонко Цонев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com