Каварна рок фест се мести в Пловдив

23033
Каварна рок фест се мести в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Рок фестивалът, емблематичен за Каварна, ще се премести отчасти в Пловдив. Това стана ясно от думите на кметът на Пловдив Иван Тотев на пресконференция, на която присъства бившият кмет на Каварна Цонко Цонев.

Навръх Нова година в Пловдив ще свирят „Кикимора" с Йорн Ланде, нека всички рокаджии от страната заповядат. Концертът ще започне в 22 ч. на пл. Централен. Йорн Ланде ще излезе на сцената около 23.10 ч. ще звучат парчета не само на „Кикимора", но и на най-популярните рок групи по света, каза Тотев, цитиран от БГНЕС.

Фестивал на фойерверките ще се проведе в Каварна

Третото издание на Фестивала на фойерверките в Каварна тази година ще се проведе на 14 и 15 август, съобщиха от общинската администраци...

Така Цонко Цонев отвръща на удара на новата кметица на Каварна, която отмени подготвяния отдавна концерт. Засега той се въздържа да обяви дългосрочни планове, свързани с рока и Пловдив, но не скри, че витаят идеи в тази посока. Рок от Каварна ще звучи и в други градове на страната, обеща той.

С днешния брифинг стана ясно, че е дошъл краят на рок ерата на Каварна, но бившият кмет - рокаджия, е още далеч от приключване на организаторската си роля. В момента той се изявява като актьор в „Столичани в повече", има ангажимент за още няколко серии, а когато това свърши, ще се върне обратно към частния си бизнес и рок концертите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com